tirsdag 24. august 2010

Bringebærmuffins med hvit sjokolade og rom


Jeg har laget muffins sammen med min datter. Jeg måler opp, og hun knekker egg, heller i og rører. Og prøvesmaker. I dag gikk smakingen over alle støvleskaft. Som forventet. Muffins med bringebær OG hvit sjokolade liksom... (Hun smakte imidlertid ikke på rom, bare så det er klart.) Det ble bare så vidt igjen nok til at røren ble sånn cirka slik den skulle være. Og det er slik:

Bringebærmuffins med hvit sjokolade og rom
(ca 20 små)

300 g mel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
150 g sukker
2 egg
2 dl melk
50 g smør
80 g hvit sjokolade
150 g bringebær
2 ss brun rom
Brunt sukker

Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og sukker. Smelt smør, ha i melk og tilsett vispet egg. Bland dette lett inn i de tørre ingrediensene. Ha i rom, hakket hvit sjokolade og bringebær (jeg deler bærene i to). Fordel i muffinsformer og strø over litt brunt sukker. Stek på 200 grader i 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails