Restene av en lammestek kan bli en velsmakende kebab. Kjapp å lage og enkel å spise slik fast-food skal være, men sunnere enn den varianten man gjerne plukker med seg på vei hjem fra byen en sen kveld.
Skjær restene av steken i passe porsjons-store biter. Disse freser du i olje på relativ høy varme. Når bitene begynner å bli brune og sprø i kantene er det tid for krydder: Plenty med oregano, et dryss med chili-pulver og litt sitronsaft. Fres videre et par minutter før kjøttet er klart.
Dressing lages av yoghurt, hvitløk, honning og sitronsaft. Server i pita-brød med et salatblad samt litt agurk og tomat. Hakket fersk basilikum på toppen.
Enjoy.
Nå har vi prøvd denne og den smakte helt supert. I tillegg var det lekker mat og en fin måte å bruke rester på.
SvarSlettVi gikk for varianten med frisk frisk tomat da vi hadde fine plommetomater og eneste tilleggskrydder for osss vare t dryss spisskummin over kjøttet.
Takk for fint tips og god helg til deg